Erősáramú berendezések felülvizsgálata

Erősáramú Berendezések Felülvizsgálata

Az éghető anyag és az oxigén a környezetünkben, mint a tűz két alapfeltétele, szinte mindenütt egyszerre jelen van. A harmadik alapfeltétel a gyújtási energia, amelyet sok esetben a villamos berendezések meghibásodása hoz létre. Hazánkban a három leggyakoribb tűzkeletkezési ok egyike a „villamos energia", amely az utóbbi évek statisztikai adatait tekintve a tűzesetek 10%-át adja.

A tűz oka jellemzően a villamos berendezések helytelen létesítésére és használatára visszavezethető. Ezek a hibák korrekt felülvizsgálattal többnyire megelőzhetők lettek volna.

Az „Erősáramú berendezések felülvizsgálatánál a villamos berendezésekben feltárjuk a hibákat, a szükséges javításokra javaslatot teszünk, illetőleg azonnali intézkedéssel megelőzzük a veszélyes berendezések további üzemelését.

Saját szakmai tudásukra és tapasztalatunkra támaszkodva, felelősségteljesen nyilatkozunk a vizsgált építmények, épületek villamos berendezésinek tűzvédelmi megfelelőségéről, így lehet azok biztonságát szavatolni és felelősségteljesen üzemeltetni és használni.