Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek felülvizsgálata

 

Az Európai Unióban már jelenleg is hatályos az a szabályozás, hogy a napalemes rendszerek telepítéskor, illetve az üzemeltetés során megadott időközönként, szükséges a rendszert felülvizsgálni. A szabályozás várhatóan hazánkban is érvénybe fog lépni, így célszerű erre előre felkészülni. Az általunk elkészített felülvizsgálatok az erre vonatkozó MSZ EN 62446 és az MSZ HD 60364-6 szabványok szerint történnek.

A felülvizsgálat során mérjük és elemezzük a rendszer tényleges teljesítményét, így egyértelmű képet kap a napelemek és az inverter állapotáról. Természetesen, az elvégzett mérésekről Ön minden esetben egy hiteles jegyzőkönyvet kap.

 


Napelemes rendszerek telepítése

 

A napelem technológia a napsugarakban rejlő energia hasznosításán alapul. A napelem rendszer környezetbarát módon állít elő villamos energiát, azaz elektromos áramot. A napelem kiváló hatásfokú, költséghatékony és környezetkímélő alternatíva az elektromos áram előállítására.

Néhány érv a napelem mellett

  • Akár 0 Ft-ra csökkenthetjük a villanyszámlát
  • több, mint 30 éven át fogja termelni ingyenesen az áramot
  • 100%-ban környezetbarát technológia
  • Nincs karbantartási igénye
  • Nincs üzemeltetési költsége
  • Nincs működés közben keletkező zaj
  • Növeli az ingatlan értékét

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a napenergia területén. A maximális elégedettség érdekében, a 30 éves garanciát nyújtó, amerikai gyártmányú napelemeket és a világon a legjobb hatásfokkal működő Growatt invertereket javasoljuk.

Az Önnek szükséges napelem rendszert úgy tervezzük meg, hogy az képes legyen az ingatlan egész éves villamosenergia felhasználását fedezni.

A teljes folyamatban segítségére leszünk, a tervezéstől kezdve, az engedélyeztetésen át, egészen a kivetelezésig.

Az általunk telepített rendszerekhez, a megrendelőnek díjmentesen elkészítjük a teljes rendszer bevizsgálását, amiről jegyzőkönyvet is készítünk.

A fenti ajánlatkérés gombbal kérje díjmentes ajánlatunkat, kollégánk hamarosan keresni fogja Önt.

 


Napelemes rendszerek üzemeltetése, karbantartása, javítása

 

A telepítés és a felülvizsgálat mellett vállaljuk napelem rendszerek üzemeltetését, karbantartását és szervizelését is.